Clearly I know not what Im doing...............

List and Update your System. Make your own thread, and post away.
Post Reply
phildirt
Newbie
Posts: 7
Joined: Fri Jun 04, 2010 2:45 am

Clearly I know not what Im doing...............

Post by phildirt » Fri Jun 04, 2010 2:59 am

New at this, obviously
Got Some stuff, now to get it working, bought the electronics online, Speakers from reliable friends and Family, but while it all powers up, dont seem to be getting any sound?
Yes ive triple checked connections,

Sunfire Grand Theatre II Processor
Carver M1.5
Marantz CD4001
JBL 240Ti
Bose 601 Series III
JBL L810

User avatar
TNRabbit
R.I.P. Friend
R.I.P. Friend
Posts: 13360
Joined: Sun Jan 14, 2007 11:53 am
Location: TN Native Languishing in VA
Contact:

Re: Clearly I know not what Im doing...............

Post by TNRabbit » Fri Jun 04, 2010 3:38 am

WELCOME~

I replied to your other thread on the trouble issue...
TNRabbit
Image

From FrankieD's lips to your ears: Sunfire - a quiet box of endless power.

Sunfire TG-IV/400~7 Amp
Carver SD/A-360 CDP
Benchmark DAC-1
Sony SACD/DVD-A
Active bi-amp: Ashly XR-1001 & 2 Rane PEQ-15s
Main: HotRodded AL-IIIs
Sub: Klipsch RT-12d
Center: Sunfire CRS-3c
Surround: Sunfire CRS-3 (x 2)

OconeeOrange wrote:"Gary likes to play it 'loud' as do I. His system begs you turn it up until you die"

RIP WIlliam B. Dibble, 1948-2012. I'll miss you my friend.

User avatar
thuffman03
!! CarverFest Evictee !!
Posts: 2701
Joined: Fri Sep 19, 2008 10:07 am
Location: Pittsburgh, PA

Re: Clearly I know not what Im doing...............

Post by thuffman03 » Fri Jun 04, 2010 8:59 am

Welcome to the forum!
Some cool Carver stuff!

User avatar
engtaz
"TAZ"
Posts: 5385
Joined: Sat Jun 30, 2007 1:43 pm
Location: Tampa, FL

Re: Clearly I know not what Im doing...............

Post by engtaz » Fri Jun 04, 2010 11:11 am

Welcome
engtaz


Carver M4.0T in front channels to Caver AL VI's in SACD & 2 Channel setup
C 16, PT 2400, Slim Device, Carver TX-8, 490T and Rega TT w Grado Gold cart in the 2 channel setup
Bogen SRB20 is computer amp
Carver PM-350 donated for youth church use

User avatar
peck555
TFM-6cb
Posts: 229
Joined: Tue Sep 01, 2009 1:36 pm
Location: White Plains, NY

Re: Clearly I know not what Im doing...............

Post by peck555 » Fri Jun 04, 2010 11:14 am

Welcome to the forum.

Jag_97470
SILVER-7 TUBE AMP
Posts: 3369
Joined: Fri Sep 19, 2008 12:06 am
Location: Oregon

Re: Clearly I know not what Im doing...............

Post by Jag_97470 » Fri Jun 04, 2010 1:57 pm

Welcome to the forum! Like the other thread mentioned, post a picture of the back of your units so we can see how you have them hooked up. With everything "off" you can also try unplugging the processor and plugging back in. Sometimes these processors loose communication, and yes, you will have no sound! You also might have to do a factory reset on the processor if this is the problem. This is why a picture would be nice to look at, just to make sure you have everything hooked up correctly. Good luck

Post Reply

Return to “List / Update Your System”