Need remote for TX-12

If you are new to the forum... (less than 50 post member) you are welcome to list your For Sale items here. Members with 50+ posts, will automatically gain access to the larger Marketplace.
Post Reply
User avatar
kingman
(pair of) SILVER-7 TUBE AMPs
Posts: 6339
Joined: Sun Nov 30, 2008 2:10 pm
Location: Upstate South Carolina

Need remote for TX-12

Post by kingman » Sun Feb 15, 2009 4:27 pm

Anyone got one??? Just acquired 1 today.
In reality, it only matters what it sounds like to YOU!!!

User avatar
OBI56
SILVER-7 TUBE AMP
Posts: 4885
Joined: Sat Oct 20, 2007 12:52 am
Location: You ... OFF MY PLANET!

Re: Need remote for TX-12

Post by OBI56 » Sun Feb 15, 2009 6:27 pm

Why let facts or common sense get in the way of your opinions.

User avatar
kingman
(pair of) SILVER-7 TUBE AMPs
Posts: 6339
Joined: Sun Nov 30, 2008 2:10 pm
Location: Upstate South Carolina

Re: Need remote for TX-12

Post by kingman » Sun Feb 15, 2009 6:33 pm

Thank you OBI56 !!! That's why I love the forum...great people with answers!!!!
In reality, it only matters what it sounds like to YOU!!!

User avatar
OBI56
SILVER-7 TUBE AMP
Posts: 4885
Joined: Sat Oct 20, 2007 12:52 am
Location: You ... OFF MY PLANET!

Re: Need remote for TX-12

Post by OBI56 » Sun Feb 15, 2009 6:36 pm

You might also try a universal or programmable remote as a substitute if you have one Kingman. I used ot have a cross reference for remotes that might have included a remote from another moded that also happens to work with the TX-12
Why let facts or common sense get in the way of your opinions.

User avatar
kingman
(pair of) SILVER-7 TUBE AMPs
Posts: 6339
Joined: Sun Nov 30, 2008 2:10 pm
Location: Upstate South Carolina

Re: Need remote for TX-12

Post by kingman » Sun Feb 15, 2009 8:25 pm

If you remember which...post it! Thanks!
In reality, it only matters what it sounds like to YOU!!!

Post Reply

Return to “Buy/Sell/Trade for Newbies”