Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Not sure where to post your Carver topic... Try here.
User avatar
helicopterpilotdoug
(pair of) SILVER-7t's
Posts: 2203
Joined: Sun Mar 21, 2010 8:04 pm
Location: Austin TX
Contact:

Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by helicopterpilotdoug » Mon Oct 26, 2015 1:44 pm

This thread is Carverfest speakers up and running....
viewtopic.php?f=166&t=19449
Fatal error: Cannot redeclare p29a8cb4() (previously declared in /home/james/domains/carveraudio.com/public_html/phpBB3/cache/tpl_subsilver2_attachment.html.php:1) in /home/james/domains/carveraudio.com/public_html/phpBB3/cache/tpl_subsilver2_attachment.html.php on line 1

Getting the same messageon page 2 of RIP Gary Gore
viewtopic.php?f=160&t=19484&start=15
Fatal error: Cannot redeclare p29a8cb4() (previously declared in /home/james/domains/carveraudio.com/public_html/phpBB3/cache/tpl_subsilver2_attachment.html.php:1) in /home/james/domains/carveraudio.com/public_html/phpBB3/cache/tpl_subsilver2_attachment.html.php on line 1
Sunfire: Theater Grand IV, Cinema Grand Signature.
Carver: TFM-45, PST-24 Cassette, Extra Carver Gear: CT-6, C-11 (S/N 00001).
Polk Audio: Mains SRS 2.1TL, Center CSiA6, Surrounds FXiA6 and FXiA4, Sub DSW MicroPro 1000, Extra Speakers SDA 2A, SDA 2Btl, Monitor 10A.
Turntable: Dual CS 714Q
Bluray/SACD: Oppo BDP 83SE
CD: Sony 330 300 Disk changer

http://www.douglasconnection.com

User avatar
Snoop65
SILVER-7 TUBE AMP
Posts: 2738
Joined: Mon Jun 28, 2010 9:04 pm
Location: A galaxy far far away

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by Snoop65 » Mon Oct 26, 2015 1:47 pm

I'm getting errors too Doug
CARVER LIGHTSTAR REFERENCE+SUNFIRE CLASSIC TUBE PREAMPLIFIER+JBL XPL200+MUSIC HALL MMF-9.1+GRADO REFERENCE MASTER 1+Cayin CDT-17a =WOW!!!!!!

User avatar
compwaco
Newbie
Posts: 17
Joined: Fri Aug 01, 2014 11:45 am
Location: The Mountains of Vermont

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by compwaco » Mon Oct 26, 2015 1:54 pm

I have errors too... There have been a few over the last week and usually they seem to clear up in a few hours.

User avatar
Don
SILVER-7 TUBE AMP
Posts: 2702
Joined: Tue Oct 28, 2008 10:46 am

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by Don » Mon Oct 26, 2015 2:13 pm

Ditto on the messages.
To argue with a person who has renounced the use of reason is like administering medicine to the dead.
— Thomas Paine


"Try not to become a man of success, but rather a man of value" Albert Einstein

"Politicians are the only people in the world who create problems and then campaign against them". Charlie Reese

"The problems we face today exist because the people who work for a living are outnumbered by those who vote for a living." Brad Shurett


"Kindness is a language that the Deaf can hear and the Blind can see." Mark Twain

RIP BILL D. RIP WRABBIT

User avatar
Martin1970
TFM-35
Posts: 493
Joined: Sat Mar 06, 2010 5:44 pm
Location: Savannah, GA
Contact:

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by Martin1970 » Mon Oct 26, 2015 2:16 pm

Yup, getting them on Chrome and Firefox.
It's related to the lighter color theme.
They don't show up when you use the black theme.
It's not a perfect solution, but at least you can post.

This may not be relevant, but it started for me right around the time James added the new forum rank for Gary.

User avatar
frenchguy
SILVER-7 TUBE AMP
Posts: 2803
Joined: Fri May 14, 2010 11:53 pm
Location: wisconsin

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by frenchguy » Mon Oct 26, 2015 3:11 pm

I get the same thing, my phone & computer, PM,Ed James 3 days ago but didn't get a reply! ](*,)
Carver Silver 7t mono blocks, Carver M-4.0t & 2 tfm 42,s. ct-6 & ct-17, sda390t,TX11 tuner, jolida jd 100A. JBL L96 & JBL 4401,s W/Ribbon Tweeters, Dared SL-2000A tube preamp, Dared MP-5BT Integrated vacuum tube amp, 2 sets of Carver Amazing Silver speakers, oak & black. Carver Cinema 5.1 subwoofer & Tesla audio Carverfest satellite ribbon speakers & stands & Douglas connection cables

frankieD
Frankie The Mouth
Posts: 2725
Joined: Fri Mar 16, 2007 2:38 pm
Location: So Cal

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by frankieD » Mon Oct 26, 2015 3:15 pm

Same here !!!

User avatar
peck555
TFM-6cb
Posts: 232
Joined: Tue Sep 01, 2009 1:36 pm
Location: White Plains, NY

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by peck555 » Mon Oct 26, 2015 3:32 pm

Yup, me too #-o

User avatar
kingman
(pair of) SILVER-7 TUBE AMPs
Posts: 6431
Joined: Sun Nov 30, 2008 2:10 pm
Location: Upstate South Carolina

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by kingman » Mon Oct 26, 2015 4:02 pm

No problems here!!!!! \:D/ \:D/ \:D/
In reality, it only matters what it sounds like to YOU!!!

rah
M-400t CUBE
Posts: 163
Joined: Sun Jan 02, 2011 9:51 pm
Location: Houston TX

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by rah » Mon Oct 26, 2015 6:13 pm

I've also seen it a few times.
My office (and only) system:
Sunfire Ultimate Receiver (thanks jjptkd!)
Sunfire Theater Grand Processor (with original remote!)
Carver TD-1770
Klipsch Chorus II's
Sony CA70ES 5-disc changer
Sony SACD 5-disc changer

elgrau
SILVER-7 TUBE AMP
Posts: 2933
Joined: Wed May 31, 2006 9:33 pm

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by elgrau » Mon Oct 26, 2015 6:45 pm

Yep...specifically pg. 2 of the Gary R.I.P. postings... And one other pg more or less randomly picked from several other threads looked at that were ok.
FR: 400 disk changer with PS Audio Digital Link III DAC; Technics SL-1100A TT. QED Quenx1 IC's from DAC & TT to Adcom GTP-602 preamp/Tuner. AudioQuest King Cobra IC's from preamp to M1.0t mk-II opt2. QED Silver Spirals 4M wires to EPI 1000’s.
LR: AudioEngine wireless link from family room preamp to Barcus-Berry 2002R Sonic Maximizer to GlowPower Zyxt IC's to Sunfire 300x2 to Nordost 6M bi-source wires to AOS 28" MDF spherical speakers using six 6.5" woofers and eight 1" dome tweeters symm. arranged around the surface.
SS system: CX-995V DVD to AV-634x 3-4 channel amp (center/rears) & M1.0t mk-II opt2(fronts).
Garage: 300 disk changer to Entech 202.5 DAC to MXR150 Receiver (pre) to TFM-42 to EPI 400 speakers.

User avatar
helicopterpilotdoug
(pair of) SILVER-7t's
Posts: 2203
Joined: Sun Mar 21, 2010 8:04 pm
Location: Austin TX
Contact:

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by helicopterpilotdoug » Tue Oct 27, 2015 6:49 am

As Martin said, seems like the CarverAudioDefault theme cures the problems with the error messages. Thanks Martin :D
Hope James can figure out what the problem is so I can go back to the other theme.
Sunfire: Theater Grand IV, Cinema Grand Signature.
Carver: TFM-45, PST-24 Cassette, Extra Carver Gear: CT-6, C-11 (S/N 00001).
Polk Audio: Mains SRS 2.1TL, Center CSiA6, Surrounds FXiA6 and FXiA4, Sub DSW MicroPro 1000, Extra Speakers SDA 2A, SDA 2Btl, Monitor 10A.
Turntable: Dual CS 714Q
Bluray/SACD: Oppo BDP 83SE
CD: Sony 330 300 Disk changer

http://www.douglasconnection.com

frankieD
Frankie The Mouth
Posts: 2725
Joined: Fri Mar 16, 2007 2:38 pm
Location: So Cal

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by frankieD » Tue Oct 27, 2015 9:24 am

Still Happening !!

User avatar
Toy Maker
Puppet Master
Posts: 6867
Joined: Wed Oct 08, 2003 1:26 am

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by Toy Maker » Tue Oct 27, 2015 10:09 am

Switch to the black theme and see if it stops.

User avatar
compwaco
Newbie
Posts: 17
Joined: Fri Aug 01, 2014 11:45 am
Location: The Mountains of Vermont

Re: Anyone else getting Fatal Error Message on some threads

Post by compwaco » Tue Oct 27, 2015 10:56 am

Switching to Black fixes the problem.

Post Reply

Return to “Misc. Discussions”