C1000A Causing Static

Carver Home Theater Discussions and Questions
Post Reply
69chevelle70
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Nov 28, 2004 7:50 pm
Location: VA.
Contact:

C1000A Causing Static

Post by 69chevelle70 » Sat Jan 01, 2005 12:36 pm

has anyone else experienced static through their t.v when the C1000a is on??? I have all of my components hooked up with either s-video or the optical digital cables and run through an Adcom 515 conditioner..I never had this problem with the JVC that I upgraded from.

bigalbeco
Newbie
Posts: 9
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:25 am
Location: Ct

C1000 static problem

Post by bigalbeco » Wed Jan 05, 2005 6:25 pm

Are you experiencing static that's visible on the tv, if so you may have a ground loop problem as I did with my Zenith projector and a Carver HR895 one time. Is it traveling up the picture? If so start disconnecting eveything and start hooking up things one at a time until you see the problem again. You might try a ground wire (just a heavy wire) from an outlet to the chasis on the Receiver to see if it changes.

69chevelle70
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Nov 28, 2004 7:50 pm
Location: VA.
Contact:

Static

Post by 69chevelle70 » Wed Jan 05, 2005 7:50 pm

I tried every cable one at a time..no luck.. I finally isolated my tv and a few other things on a separate (new) Adcom . I didn't really want 2 condiioners but it seems to have fixed it..weird!

Post Reply

Return to “Carver Home (Theater)”