FAQ  •  Register   •  Gallery •  Login

It is currently Fri Oct 31, 2014 10:06 am

C1000A Causing Static

<<

69chevelle70

Newbie

Posts: 3

Joined: Sun Nov 28, 2004 7:50 pm

Location: VA.

Post Sat Jan 01, 2005 12:36 pm

C1000A Causing Static

has anyone else experienced static through their t.v when the C1000a is on??? I have all of my components hooked up with either s-video or the optical digital cables and run through an Adcom 515 conditioner..I never had this problem with the JVC that I upgraded from.
<<

bigalbeco

Newbie

Posts: 9

Joined: Tue Nov 23, 2004 6:25 am

Location: Ct

Post Wed Jan 05, 2005 6:25 pm

C1000 static problem

Are you experiencing static that's visible on the tv, if so you may have a ground loop problem as I did with my Zenith projector and a Carver HR895 one time. Is it traveling up the picture? If so start disconnecting eveything and start hooking up things one at a time until you see the problem again. You might try a ground wire (just a heavy wire) from an outlet to the chasis on the Receiver to see if it changes.
<<

69chevelle70

Newbie

Posts: 3

Joined: Sun Nov 28, 2004 7:50 pm

Location: VA.

Post Wed Jan 05, 2005 7:50 pm

Static

I tried every cable one at a time..no luck.. I finally isolated my tv and a few other things on a separate (new) Adcom . I didn't really want 2 condiioners but it seems to have fixed it..weird!

Return to Carver Home (Theater)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Powered by phpBB © 2011 phpBB Group.